Kokkens hjørne

Har du sans for gode kombinasjoner og komposisjoner? Produsentenes kunnskap og entusiasme gir oss mat med unik smak og aroma. Dette gir også nye, spennende mulligheter. Smakene er valgt for å pirre nysgjerrigheten og inspirere til kulinariske krumspring. Bruk det søte, salte eller syrlige. Bruk fantasien!

Her gir vi noen enkle tips om hvordan du kan kombinere våre produkter og skape nye smaksopplevelser.

Spekemat med erterflatbrød

1 porsjon –  Hanne Frosta «Hanne på Høyden» – www.spisestedet.no Ingredienser 30 gr spekemat fra Tind Spekemat, Stranda 10 gr hvit geitost fra Underdal eller en fast modnet hvit geitost 2 ss rømme 1 ts sennept fra Flora Herbarius, økologisk…..

Grillspyd av fjordfe med sopp

1 porsjon –  Hanne Frosta «Hanne på Høyden» – www.spisestedet.no Ingredienser 200 gr oksekjøtt eller annet kjøtt som egner seg til grillspyd (Fjordfe) krydder (f.eks Aukrust Urteri, Lom eller Fjellurt fra Tolga) 1 ss smør 6 gr tørket kantarell fra…..

Granskudd i hjemmelagd iskrem

1 porsjon –  Hanne Frosta «Hanne på Høyden» – www.spisestedet.no Ingredienser 4 eggeplommer 100 gr granskuddsirup eller andre siruper (tyttebær, blåbær ol) 3 dl fløte Pynt med f.eks gaukesyre Slik gjør du: 1. Pisk eggeplommer med litt granskuddsirup. Pisk fløten…..