Nettbutikk

Skaldpose for oppbevaring av spekepølser/salamipølser

Skaldpose for oppbevaring av spekepølser/salamipølser sikrer at pølsene får puste. Vannet i pølsene fordamper langsomt og gjør dem litt tørrere  og  gir dem en kraftigere smak. Putt salamien/spekepølsen i posen og legg den i kjøleskapet, da beholder den smak og…..

Skaldpose for oppbevaring av brød

Skaldpose for oppbevaring av brød i normal romtemperatur sikrer, i motsetning til plastemballasje, at brødet får puste. Dermed minsker  risikoen for utvikling av mugg. For de fleste brødtyper vil oppbevaring i skaldpose  innebære en lengre  holdbarhet. Posen vil ikke totalt forhindre…..

Skaldpose for varme poteter

Skaldpose for varme poteter er designet for å holde potene varme på bordet under måltidet. Ytterposen har et isolerende fór som gjør at posen holder lenge på varmen fra potetene. Innerposen er løs slik at det skal være lett å…..

Skaldpose for oppbevaring av faste og halvfaste oster

Skaldpose for oppbevaring av faste og halvfaste oster sikrer at  osten kan fortsette sin naturlige modningsprosess  samtidig som den oppnår lengre holdbarhet. Til posen følger det med 2 innerposer,og selv om man oppbevarer oster som lukter litt, vil de ikke…..